Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Maria Aen de Kerk, dienstmeid, geboren te Neeritter op 16 januari 1824, overleden te Maastricht op 9 mei 1908, dochter van Willem aan de Kerk en Petronella Staeckenborg.


Zij is getrouwd te Maastricht op 25 oktober 1865 met
Jan Coenraad Steffens, werktuigbestierder en gepasporteerd korporaal, geboren te Amsterdam op 25 februari 1832, overleden te Maastricht op 28 maart 1906, zoon van Jan Coenraad Steffens en Alida Margaretha Notmeijer.
(Hij was weduwnaar van Maria Catharina Adriaans, geboren te Reckheim (B), overleden te Maastricht op 10 maart 1864.)
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina