Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Theodore Schaekers, landbouwer en koopman in varkens, geboren te Ittervoort-Beersel op 1 november 1818, overleden te Kinrooi op 27 februari 1870, zoon van Pierre Schakers en Marie Helene van de Port.


Hij is getrouwd te Molenbeersel (B) op 20 oktober 1846 (1) met
Marie Tholen, geboren te Neeritter op 28 oktober 1812, overleden te Molenbeersel op 19 februari 1848, dochter van Pierre Mathias Tholen en Gertrude Seunis.

Hij is getrouwd te Kinrooi op 3 mei 1850 (2) met
Joanna Gertrudis Severs, geboren te Kessenich op 6 december 1818, overleden te Kinrooi op 5 juni 1899, dochter van Peter Severs en Gertrudis Verreijden.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina