Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Anna Catharina Hubertina aen de Kerk, landbouwster, geboren te Neeritter op 29 augustus 1833, overleden aldaar op 29 juli 1907, dochter van Willem aan de Kerk en Petronella Staeckenborg.


Zij is getrouwd te Neeritter op 7 februari 1867 (1) met
Henricus Steijvers, beenhouwer, geboren te Neeritter op 30 januari 1834, overleden aldaar op 21 november 1870, zoon van Philippe Jacque Steijvers en Aldegonda Ceulders.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Hubertina Aldegonda, geboren te Neeritter op 13 februari 1870, overleden aldaar op 13 april 1871.

Zij is getrouwd te Neeritter op 25 september 1874 (2) met
Theodorus Teuwen, dagloner en landbouwer, geboren te Neeritter op 3 februari 1833, overleden aldaar op 14 mei 1889, zoon van Theodorus Teuwen en Jeanne Moors.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina