Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Joanna Janssen, geboren te Hunsel op 20 februari 1851, dochter van Jakob Janssen en Petronilla Tilmans.


Zij is getrouwd te Molenbeersel op 15 april 1887 (1) met
Joannes Mathias Driessens, dienstknecht, geboren te Molenbeersel op 8 augustus 1853, overleden te Weert op 15 juni 1898, zoon van Ange Mathieu Dreessens en Gertrudis Limerkens.

Zij is getrouwd te Weert op 25 april 1900 (2) met
Petrus Jacobus Gabriels, landbouwer, geboren te Reppel op 1 december 1830, zoon van Petrus Joannes Gabriels en Maria Elisabeth Thielen.
(Hij was weduwnaar van Petronella Raemaekers. Hij was weduwnaar van Margaretha Korsten.)
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina