Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Godefridus Tellings.


Hij was gehuwd met
Angelina Feller.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Jan, rijksambtenaar, geboren te Maastricht op 2 november 1806, overleden te Hunsel op 15 juli 1886.
    Hij is getrouwd te Maastricht op 16 oktober 1828 (1) met Maria Catharina Wijers, geboren te Eijsden-Oost op 5 januari 1800, overleden te Thorn op 2 maart 1869.
    Hij is getrouwd te Hunsel op 20 juli 1872 (2) met Maria Gertrudis Timmermans, dienstmeid en landbouwster, geboren te Hunsel op 12 januari 1847, overleden aldaar op 30 november 1927, dochter van Theodorus Timmermans en Anna Maria Metten.
    (Zij is later getrouwd te Hunsel op 31 oktober 1888 met Kamiel Josef Thienpont, kleermaker, geboren te Temsche (B) op 31 juli 1855, zoon van Adolphus Thienpont en Maria Ludovica Milliau.)Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina