Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Peter Henricus Palmen, landbouwer, geboren te Nederweert op 13 september 1887, overleden te Weert op 21 maart 1945, begraven te Ell, zoon van Godefridus Palmen en Maria Geertrudis van Roij.


Hij is getrouwd te Hunsel op 3 augustus 1923 met
Louisa Kusters, geboren te Hunsel op 22 maart 1894, overleden op 21 november 1990, begraven te Ell, dochter van Joanna Maria Wilhelmina Kusters.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Catharina Maria Leonarda, geboren te Hunsel op 22 mei 1931, overleden aldaar op 13 april 1934.
  • 2 : Wilhelmus Hubertus Joseph, geboren te Hunsel op 25 januari 1938, overleden aldaar op 17 oktober 1939.



Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina