Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Anna Maria Barbara Palmen, geboren te Nederweert op 19 maart 1893, overleden op 6 maart 1963, begraven te Ell, dochter van Godefridus Palmen en Maria Geertrudis van Roij.


Zij is getrouwd te Hunsel op 4 januari 1924 met
Peter Hubertus Creemers, landbouwer, geboren te Hunsel op 16 maart 1896, overleden op 26 januari 1983, begraven te Ell, zoon van Peter Mathijs Creemers en Johanna Maria Hubertina Snijders.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Godefridus, geboren te Hunsel op 24 juli 1926, overleden te Ell op 8 mei 2004, begraven aldaar op 24 juli 2004.
    Hij was gehuwd met Maria Gertrudis Gerarda van Soest, geboren te Hunsel-Ell op 25 maart 1933, overleden te Ell op 20 augustus 2013, dochter van Wilhelmus Hubertus van Soest en Maria Helena Roijakkers.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina