Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Christina Peters, geboren te Kelpen rond 1798, wonende te Grathem, overleden aldaar op 27 december 1856, dochter van Paulus Peters en Joanna Gubbels.


Zij is getrouwd te Grathem op 9 november 1838 met
Jacobus Verhees, landbouwer, geboren te Heythuysen op 21 mei 1797, wonende te Grathem, overleden aldaar op 18 april 1858, zoon van Peter Verhees en Maria Abrahams.

Uit dit huwelijk:Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina