Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Maria Elisabeth van Pol, dienstmeid, geboren te Weert op 30 juni 1840, overleden te Hunsel op 19 november 1878, dochter van Petrus Joannes van Pol en Johanna Dukino.


Zij is getrouwd te Hunsel op 8 april 1874 met
Peter Hubertus Brunenberg, dienstknecht en landbouwer, geboren te Hunsel op 24 april 1841, wonende te Grathem, overleden te Nederweert op 9 november 1920, zoon van Pieter Brunenberg en Aldegundis Verheijden.
(Hij is later getrouwd te Hunsel op 13 april 1882 met Joanna Maria Hubertina Verhees, naaister, geboren te Grathem op 24 mei 1847, wonende aldaar, overleden aldaar op 20 februari 1886, dochter van Jacobus Verhees en Christina Peters. Hij is later getrouwd te Nederweert op 2 september 1887 met Barbara Gubbels, geboren te Weert rond 1828, overleden te Grathem op 16 juni 1909, dochter van Petrus Gubbels en Anna Maria Tilman.)

Uit dit huwelijk:Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina