Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Peterus Vangeloven, landbouwer, geboren te Grathem op 1 maart 1838, overleden te Molenbeersel (B) op 28 mei 1901, zoon van Jan van Geloven en Petronella van de Groote Port.


Hij is getrouwd te Hunsel op 23 februari 1865 (1) met
Maria Christina Hanssen, dienstmeid, geboren te Weert op 3 maart 1837, overleden te Hunsel op 14 juni 1869, dochter van Leonardus Hanssen en Petronelle Breukers.

Uit dit huwelijk:

Hij is getrouwd te Hunsel op 11 februari 1870 (2) met
Petronella Coolen, dienstmeid, geboren te Hunsel op 13 mei 1821, overleden te Molenbeersel op 21 mei 1896, dochter van Hendrik Coolen en Elisabeth Rutten.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina