Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Antoon Hubert Snijckers, bouwknecht en landbouwer, geboren te Thorn op 13 juli 1852, overleden te Hunsel op 11 augustus 1916, zoon van Henricus Snijckers en Catharina Hubertina Steffanie.


Hij is getrouwd te Ittervoort op 4 oktober 1878 met
Maria Hubertina Cuijpers, landbouwster, geboren te Thorn op 25 december 1847, overleden te Hunsel op 24 juli 1928, dochter van Christiaan Cuijpers en Anna Mechtilda Kusters.

Uit dit huwelijk:Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina