Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Hendrik Hubert Snijkers, landbouwer, geboren te Thorn op 28 januari 1879, overleden op 21 maart 1956, begraven te Ell, zoon van Antoon Hubert Snijckers en Maria Hubertina Cuijpers.


Hij is getrouwd te Hunsel op 4 april 1913 (1) met
Maria Catharina Verhees, geboren te Grathem op 27 december 1878, overleden aldaar op 24 juli 1929, dochter van Peter Mathijs Verhees en Barbara Hubertina Breukers.

Hij is getrouwd te Grathem op 19 september 1930 (2) met
Maria Catharina Linssen, geboren te Grathem op 18 februari 1897, overleden te Weert (V) op 13 december 1984, begraven te Ell op 15 december 1984, dochter van Leonardus Laurentius Linssen en Aldegonda Lemmen.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina