Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Leonardus Mertens, landbouwer, gedoopt te Horn op 30 november 1755, wonende te Haelen, overleden aldaar op 6 januari 1825, zoon van Joannes Mertens en Joanna Timmermans.


Hij was gehuwd met
Catharina Verhaegh, gedoopt te Haelen op 27 januari 1749, overleden aldaar op 4 juli 1823, dochter van Theodorus Verhaegh en Joanna van Bree.

Uit dit huwelijk:
  • 2 : Theodorus, soldaat onder Napoleon (fusilier 88e RIL), gedoopt te Buggenum op 6 september 1792.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina