Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Anna Aldegonda Engelen, dienstbode, geboren te Maasbree op 20 februari 1901, overleden te Horn op 24 september 1966, dochter van Hendricus Jacobus Engelen en Anna Maria Jacomina Kempen.


Zij is getrouwd te Haelen op 24 april 1922 met
Gerardus Hubertus Heber, wegwerker en overwegwachter, geboren te Haelen op 11 mei 1893, wonende aldaar, overleden te Swalmen op 29 maart 1968, begraven te Haelen op 1 april 1968, zoon van Wilhelmus Hubertus Heber en Petronella Hubertina Jegers.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Petronella Maria, geboren te Haelen rond 1929, wonende aldaar, overleden aldaar op 14 mei 1944.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina