Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Anna Maria Jacomina Kempen, geboren te Maasbree op 3 juni 1855, wonende aldaar, dochter van Martinus Kempen en Petronella Seelen.


Zij is getrouwd te Maasbree op 17 september 1873 met
Hendricus Jacobus Engelen, landbouwer, geboren te Helden op 4 april 1848, wonende te Maasbree, zoon van Servaas Engelen en Johanna Joosten.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Servaas, landbouwer, geboren te Helden rond 1881.
    Hij is getrouwd te Maasbree op 6 oktober 1905 met Maria Coopmans, geboren te Baarlo rond 1877, dochter van Joachim Coopmans en Leonora Beurskens.
  • 2 : Louisa, geboren te Maasbree rond 1889.
    Zij is getrouwd te Beesel op 19 juni 1914 met Peter Johannes Heesen, spoorwegwachter, geboren te Venray rond 1887, wonende te Beesel, overleden aldaar op 30 november 1918, zoon van Antoon Heesen en Anna Elisabeth van Ham.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina