Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Marie Josephina Janssen, molenaarse, geboren te Weert rond 1731, overleden te Nunhem op 10 juni 1804.


Zij was gehuwd met
Henri Clephas, molenaar, overleden te Nunhem op 16 december 1790.

Uit dit huwelijk:
  • 3 : Michel, molenaar, geboren te Swalmen rond 1764, overleden te Nunhem op 16 juli 1816.
  • 6 : Jeanne, geboren te Nunhem op 5 september 1774, overleden te Heythuysen op 1 januari 1819.
    Zij is getrouwd te Nunhem op 29 april 1807 met Jacobus Hendrix, koperslager en dagloner, gedoopt te Roggel op 25 maart 1772, overleden aldaar op 3 november 1828, zoon van Willem Hendrickx en Cornelia Engels.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina