Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Maria Margaretha Tulkens, dienstbode, geboren te Heythuysen op 27 april 1901, overleden te Roermond (Z) op 12 november 1982, begraven te Heythuysen, dochter van Hendrik Tulkens en Wilhelmina Beckers.


Zij is getrouwd te Heythuysen op 23 april 1926 met
Peter Henricus Loijen, landbouwer, geboren te Heythuysen op 27 juli 1891, overleden op 22 mei 1988, begraven te Heythuysen, zoon van Antoon Loijen en Petronella van Horne.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Gerardus Hubertus, geboren te Heythuysen rond 1933, overleden aldaar op 26 februari 1949.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina