Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Hubertus Curvers, dienstknecht, geboren te Hunsel-Ell op 26 juni 1837, overleden te Heythuysen op 12 november 1918, zoon van Leonard Curvers en Margaretha Aletten.


Hij is getrouwd te Heythuysen op 28 juli 1885 met
Cornelia Backers, naaister, geboren te Nunhem op 23 juli 1834, overleden te Heythuysen op 3 januari 1903, dochter van Wijnand Baeckers en Petronilla Geraets.
(Zij is eerder getrouwd te Nunhem op 6 september 1877 met Engelbertus van de Bool, akkerknecht en akkerbouwer, geboren te Heythuysen op 21 maart 1839, overleden aldaar op 30 september 1884, zoon van Guillaume van de Bool en Marguerite Pijls. (Hij is eerder getrouwd te Heythuysen op 27 januari 1875 met Maria Agnes Gubbels, dagloonster, geboren te Heythuysen op 21 januari 1847, overleden aldaar op 16 juni 1877, dochter van Jean Gubbels en Marie Gertrude van El.))
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina