Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Anna Maria Hubertina Houben, landbouwster, geboren te Heythuysen op 26 oktober 1858, dochter van Pierre Thomas Hubert Houben en Anne Helene Seesmans.


Zij is getrouwd te Heythuysen op 6 juni 1887 met
Joannes Renier Jorissen, landbouwer, geboren te Heel en Panheel op 12 mei 1857, overleden te Grathem op 19 februari 1935, zoon van Peter Jorissen en Hubertina Mechtildis Spitz.

Uit dit huwelijk:Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina