Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Anna Gertrudis Suntjens, landbouwster, geboren te Heel rond 1800, wonende te Grathem, overleden aldaar op 29 november 1870, dochter van Godefridus Suntjens en Cornelia Linssen.


Zij is getrouwd te Heel en Panheel op 27 januari 1823 (1) met
Hendrik Vaessen, geboren te Grathem rond 1795, overleden aldaar op 27 april 1829, zoon van Willem Vaessen en Anna Margaretha Vestjens.

Uit dit huwelijk:

Zij is getrouwd te Grathem op 1 maart 1830 (2) met
Jan Meekels, akkerbouwer en schaapherder, geboren te Thorn rond 1805, wonende te Grathem, overleden aldaar op 12 november 1881, zoon van Lambert Meekels en Anna Marguerita Reijnders.

Uit dit huwelijk:
  • 3 : Anna Marguerita, geboren te Grathem op 23 april 1831, overleden aldaar op 17 maart 1869.
  • 5 : Doodgeboren zoon, geboren te Grathem op 8 mei 1841.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina