Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Sebastianus Lemmers.


Hij was gehuwd met
Gertruidis Hendericks, geboren te Grathem Kelpen rond 1742, overleden te Grathem op 3 september 1822, dochter van Andries Hendriks en Catharina van de Voort.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Catharina, geboren te Grathem, gedoopt op 11 maart 1786, overleden te Grathem op 16 mei 1843.
    Zij is getrouwd te Grathem op 8 november 1821 met Cornelis Lemmen, dienstknecht en landbouwer, geboren te Baexem, gedoopt op 8 juni 1796, overleden te Grathem op 12 juli 1862, zoon van Leonardus Lemmen en Joanna Verstappen.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina