Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Jan Mathias Packbiers.


Hij was gehuwd met
Maria Elisabetha Janssen.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Jan Herman, kramer en nistenmaker, geboren te Heerlen op 11 augustus 1843, wonende te Roggel, overleden aldaar op 24 november 1919.
    Hij is getrouwd te Nieuwenhagen op 4 september 1869 met Barbara Sophia Vaessen, geboren te Maasbree op 19 maart 1848, wonende te Roggel, overleden aldaar op 27 december 1921, dochter van Peter Joseph Vaessen en Maria van Heisch.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina