Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Henricus Frenken, timmerman, geboren te Baexem op 3 juni 1786, overleden te Stramproy op 18 juli 1849, zoon van Gerardus Vrencken en Maria Sijben.


Hij is getrouwd te Stramproy op 20 april 1819 met
Catharina Creemers, akkerbouwster, geboren te Stramproy op 22 september 1792, overleden aldaar op 20 maart 1867, dochter van Theodorus Creemers en Helena Lenaerts.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Peter Jan, timmerman, geboren te Stramproy op 20 juli 1826, overleden aldaar op 1 augustus 1908.
    Hij is getrouwd te Stramproy op 25 april 1861 met Maria Truijen, geboren te Hunsel op 20 oktober 1824, overleden te Stramproy op 2 november 1896, dochter van Engel Treuijen en Maria Antonetta Houben.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina