Gezinsoverzichten

Versie Mei, 2020

Pierre Nijs.


Hij was gehuwd met
Maria Hobers, akkervrouw, geboren te Thorn op 19 september 1763, overleden te Hunsel op 11 november 1827, dochter van Pierre Hoobes en Jeanne Timmermans.
(Zij is later getrouwd te Hunsel op 12 oktober 1800 met Hendrik Coenen, landbouwer, geboren te Hunsel op 13 juni 1769, overleden aldaar op 3 oktober 1828, zoon van Joannes Coenen en Joanna Verheijden.)

Uit dit huwelijk:
  • 2 : Jaqueline, landbouwster, geboren te Hunsel rond 1788, overleden te Hunsel-Haler op 14 februari 1837.
    Zij is getrouwd te Hunsel op 25 maart 1818 met Peter Joannes Deben, landbouwer, geboren te Ittervoort op 23 maart 1778, overleden te Hunsel op 31 mei 1860, zoon van Renier Deben en Helena Veugelers.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina