Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Gertrudis Beckers, wonende te Buggenum.


Zij is getrouwd te Buggenum op 25 april 1679 voor de kerk met
Segerus Goessens, wonende te Buggenum, overleden aldaar op 19 augustus 1713.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Christina, gedoopt te Buggenum op 28 september 1684, overleden aldaar op 2 april 1736.
    Zij is getrouwd te Buggenum op 23 april 1711 voor de kerk met Gabriëlis van der Linden, overleden te Buggenum op 31 augustus 1757, zoon van Bartholomeus van der Linden en Gertrudis in den Pas.
  • 2 : Elisabeth, gedoopt te Buggenum op 28 augustus 1694.
    Zij is getrouwd te Neer op 28 september 1718 voor de kerk met Wilhelmus Gunnen, overleden te Neer op 12 februari 1748, zoon van Joannes Gunden.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina