Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Maria Margaretha Agnes Pollaert, gedoopt te Buggenum op 5 april 1714, overleden aldaar op 3 mei 1746, dochter van Gerardus Pollaert en Joanna Maria Randenraedt.


Zij is getrouwd te Buggenum op 11 april 1740 voor de kerk met
Matthias van der Linden, gedoopt te Buggenum op 21 december 1714, zoon van Jacobus van der Linden en Dingna Niskens.
(Hij is later getrouwd te Buggenum op 16 oktober 1748 voor de kerk met Maria Gertrudis Schueren, overleden te Buggenum op 6 januari 1778.)

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Agnes, gedoopt te Buggenum op 21 april 1741, overleden aldaar in het jaar 1745.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina