Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Gerard van Horne, dienstknecht en landbouwer, geboren te Heythuysen op 27 februari 1849, wonende te Roggel, overleden aldaar op 2 september 1918, zoon van Jean van Horne en Marie Elisabeth Evers.


Hij is getrouwd te Melick en Herkenbosch op 29 maart 1883 met
Maria Gertrudis Cloudt, dienstmeid, geboren te Sint Odiliënberg op 14 augustus 1854, wonende te Roggel, overleden aldaar op 14 november 1933, dochter van Hendrik Cloudt en Anna Catharina Elisabeth van Melick.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina