Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Anna Maria Wullems, geboren te Neer op 1 maart 1820, overleden aldaar op 30 september 1861, dochter van Pierre Wilmsse en Maria Gertrudis Metsemaeckers.


Zij is getrouwd te Neer op 11 april 1850 met
Petrus Ludovicus Silvrants, dagloner, landbouwer en dakpannenmaker, geboren te Campenhout (B) op 13 juni 1822, zoon van Peter Jan Silverhans en Anna Maria Aerts.
(Hij is later getrouwd te Enines (B) op 23 juli 1864 met Constance Josephina Houart, geboren te Enines (B) op 6 september 1839, dochter van Jean Georges Houart en Marie Joseph Denis.)

Uit dit huwelijk:
  • 2 : Wilhelmus, geboren te Neer op 6 juni 1852.
  • 3 : Anna Maria, geboren te Neer op 12 februari 1855.
    Zij is getrouwd te Leuven (B) op 12 maart 1878 met Pierre Cuijpers, geboren te Leuven (B) op 17 oktober 1847, zoon van Guillaume Francois Cuijpers en Anna Catharina Anthoon.
  • 4 : Elisabeth, geboren te Neer op 18 april 1858.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina