Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Anna Maria Wullems, geboren te Neer op 1 maart 1820, wonende te Neer op de Waije, overleden te Neer op 30 september 1861, dochter van Pierre Wilmsse en Maria Gertrudis Metsemaeckers.


Zij is getrouwd te Neer op 11 april 1850 met
Petrus Ludovicus Silvrants, dagloner, landbouwer en dakpannenmaker, geboren te Campenhout (B) op 13 juni 1822, wonende te Enines (B) en te Quibeck (Canada), zoon van Peter Jan Silverhans en Anna Maria Aerts.
(Hij is later getrouwd te Enines (B) op 23 juli 1864 met Constance Josephina Houart, geboren te Enines (B) op 6 september 1839, wonende te Neer op de Waije en te Quibeck (Canada), dochter van Jean Georges Houart en Marie Joseph Denis.)

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Peter Johannes, geboren te Neer op 11 mei 1850, wonende te Neer op de Waije en te Quibeck (Canada).
  • 2 : Wilhelmus, geboren te Neer op 6 juni 1852, wonende te Brussel (B), te Anderlecht (B), te Neer op de Waije en te Kessel, overleden te Baarlo op 3 oktober 1873.
  • 3 : Anna Maria, geboren te Neer op 12 februari 1855, wonende te Grand Hallet (B).
    Zij is getrouwd te Leuven (B) op 12 maart 1878 met Pierre Cuijpers, geboren te Leuven (B) op 17 oktober 1847, zoon van Guillaume Francois Cuijpers en Anna Catharina Anthoon.
  • 4 : Elisabeth, geboren te Neer op 18 april 1858, wonende te Neer op de Waije en te Quibeck (Canada).



Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina