Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Jean Messemaekers, metselaar, geboren te Roggel op 10 juli 1799, wonende aldaar en te Neer, overleden te Heythuysen op 4 juni 1836, zoon van Johannes Messemaeckers en Gesina Koldehof.


Hij is getrouwd te Neer op 27 januari 1836 met
Marie van Roij, geboren te Neer op 7 november 1805, wonende aldaar, overleden aldaar op 21 januari 1858, dochter van Johannes van Roij en Joanna Arets.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Johanna, dienstmeid, geboren te Neer op 6 november 1836, wonende aldaar, overleden aldaar op 24 november 1896.
    Zij is getrouwd te Neer op 21 april 1857 met Peter Sijben, landbouwersknecht en landbouwer, geboren te Neer op 9 mei 1833, wonende te Neer op Brumhold, overleden te Neer op 11 november 1911, begraven aldaar, zoon van Matthias Sijben en Catherine van Roy.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina