Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Maria Wulms, geboren te Maasbree rond 1790, wonende te Neer in de Steeg, ongehuwd overleden te Neer op 14 maart 1844, waarschijnlijk dochter van Pierre Wilmsse en Catharina Staeckx.


Haar zoon van een onbekende man:
  • 1 : Willem, dienstknecht, geboren te Neer op 6 november 1826, wonende te Neer in de Steeg, overleden te Baexem op 13 juni 1896.
    Hij is getrouwd te Neer op 6 mei 1862 met Anna Maria van den Kerkhof, dienstmeid en landbouwster, geboren te Neer op 2 februari 1839, wonende aldaar, overleden te Baexem op 26 oktober 1919, dochter van Jaques van den Kerkhof en Anna Maria van de Boel.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina