Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Wilhelmus Joseph Derks, landbouwer, geboren te Neer op 10 november 1918, overleden te Bérle (Lux) op 13 juli 1972, begraven te Neer, zoon van Hubertus Derks en Petronella Peeters.


Hij is getrouwd te Beesel op 9 mei 1950 met
Christine Wilhelmina Hermina Meuter, geboren te Beesel op 19 mei 1922, overleden te Roermond op 5 april 1990, begraven te Neer.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina