Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Maria Elisabeth Derks, geboren te Neer op 3 oktober 1916, wonende te Posterholt en te Neer op Keizerbosch, overleden te Roermond (Z) op 9 mei 1994, begraven te Neer op 13 mei 1994, dochter van Hubertus Derks en Petronella Peeters.


Zij is getrouwd te Neer op 18 februari 1941 met
Louis Hendrikus Derikx, landbouwer, geboren te Neer op 26 december 1908, overleden aldaar op 17 oktober 1988, begraven aldaar op 21 oktober 1988, zoon van Peter Hubertus Derikx en Maria Hendrina Timmermans.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Maria Hubertine Hendrina, geboren te Neer op 6 augustus 1944, wonende te Neer op de Vlaas, overleden te Roermond op 2 maart 2014.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina