Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Karel Johannes Hubertus Noblesse, koopman in maufacturen, dienstknecht, landbouwer en handelsreiziger, geboren te Neer op 4 september 1899, overleden te Roermond (V) op 22 januari 1988, begraven te Haelen op 26 januari 1988, zoon van Karel Jacobus Hubertus Noblesse en Wilhelmina Hanssen.


Hij is getrouwd te Haelen op 14 september 1931 met
Marie Sophia Josephina van Hinsberg, geboren te Haelen op 28 maart 1900, overleden te Horn op 17 mei 1989, dochter van Antonius Hubertus van Hinsberg en Hubertina Giesberts.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Doodgeboren kind, geboren te Haelen op 19 juni 1932.
  • 2 : Charles Antonius Wilhelmus Hubertus, geboren te Haelen op 14 januari 1935, overleden te Utrecht (Z) op 18 juli 1965, begraven te Haelen.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina