Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Andreas Peter van Heur, landbouwer, geboren te Roggel op 24 februari 1908, overleden aldaar op 1 januari 1991, begraven aldaar op 5 januari 1991, zoon van Francis Hubertus van Heur en Christina Hubertina Fleuren.


Hij is getrouwd te Neer op 28 juni 1941 met
Gertruda Antoinetta Derks, geboren te Neer op 13 februari 1913, overleden te Roermond (Z) op 24 juli 1997, begraven te Roggel op 28 juli 1997, dochter van Hubertus Derks en Petronella Peeters.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Wilhelmus Christianus Josephus, geboren te Roggel op 10 april 1950, overleden aldaar op 22 maart 1981.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina