Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Cornelia Petronella Derks, geboren te Neer op 24 oktober 1914, wonende te Posterholt, te Neer op Brumhold en te Roggel, overleden te Roermond (Z) op 9 september 1979, begraven te Roggel, dochter van Hubertus Derks en Petronella Peeters.


Zij is getrouwd te Neer op 7 mei 1940 met
Wijnandus Jozefus Hubertus Tobben, landbouwer, geboren te Neer op 26 november 1912, wonende te Neer op de Bergestraat en te Roggel, verongelukt te Horn op 10 juni 1997, begraven te Roggel op 14 juni 1997, zoon van Johannes Tobben en Johanna Elisabeth Steeghs.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina