Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Wilhelmus Silverhans, schrijnwerker, knecht en landbouwer, geboren te Neer op 10 april 1834, wonende te Beesel en te Kessel, overleden aldaar op 22 december 1905, zoon van Peter Jan Silverhans en Anna Maria Aerts.


Hij is getrouwd te Saint Gilles (B) op 13 augustus 1873 met
Marie Colette Vandensande, geboren te Beverlo (B) op 6 februari 1831, wonende te Neer op de Waije, overleden te Neer op 23 oktober 1901, dochter van Jean Baptiste Vandensande en Anna Elisabeth Posselius.

Uit dit huwelijk:
  • 2 : Jean Piere, caféhouder en landbouwer, geboren te Brussel (B) op 14 september 1868, wonende te Weert, overleden te Weert (Z) op 27 mei 1954, begraven te Neer op 29 mei 1954.
    Hij is getrouwd te Neer op 22 april 1901 met Johanna Maria Hanssen, geboren te Neer op 1 februari 1873, wonende te Neer op de Waije en te Weert, overleden te Weert (Z) op 21 januari 1948, dochter van Godefridus Hanssen en Maria van Roij.
  • 3 : Elisabeth, geboren te Brussel (B) op 9 januari 1871, wonende te Neer op de Waije en te Duitsland.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina