Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Godefridus Hanssen, landbouwer, geboren te Neer op 29 december 1839, overleden aldaar op 10 juli 1921, zoon van Lambertus Hansen en Jeanne Winckelmolen.


Hij is getrouwd te Neer op 5 april 1869 met
Maria van Roij, geboren te Leveroij op 12 mei 1837, wonende te Neer op de Kappert, overleden te Neer op 16 januari 1910, dochter van Godfroi van Roy en Maria Catharina Geenen.

Uit dit huwelijk:
  • 2 : Johanna Maria, geboren te Neer op 1 februari 1873, wonende te Neer op de Waije en te Weert, overleden te Weert (Z) op 21 januari 1948.
    Zij is getrouwd te Neer op 22 april 1901 met Jean Piere Silvrants, caféhouder en landbouwer, geboren te Brussel (B) op 14 september 1868, wonende te Weert, overleden te Weert (Z) op 27 mei 1954, begraven te Neer op 29 mei 1954, zoon van Wilhelmus Silverhans en Marie Colette Vandensande.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina