Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Louis Silvrants, landbouwer, geboren te Neer op 28 oktober 1863, overleden aldaar op 4 april 1941, zoon van Peter Jan Jozef Silvrants en Anna Gertrudis Heynen.


Hij is getrouwd te Neer op 27 mei 1907 met zijn nicht
Marie Louise Silverhans, geboren te Saint Gilles (B) op 20 april 1873, wonende te Neer op de Waije, overleden te Neer op 19 maart 1946, dochter van Wilhelmus Silverhans en Marie Colette Vandensande.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Marie Colette, vroedvrouw te Beltrum, geboren te Neer op 23 juni 1909, wonende te Lottum, overleden te Horst (V) op 5 juli 1994.
    Zij is getrouwd te Beltrum op 14 september 1937 met Peter Joannes Hubertus Emmanuel van den Boom, onderwijzer, geboren te Nederweert op 24 december 1908, wonende te Lottum, overleden te Helden-Panningen op 1 februari 1996, gecremeerd te Blerick op 3 februari 1996, zoon van Antoon van den Boom en Maria Anna Helena Boekhorst.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina