Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Maria Stephanie Silvrants, geboren te Ixelles (B) op 18 februari 1866, wonende te Helden en te Neer, overleden te Helden op 3 november 1945, dochter van Wilhelmus Silverhans en Marie Colette Vandensande.


Zij is getrouwd te Neer op 7 november 1904 met
Pieter Josef Desiré Kaspar van Reijmersdael, schoenmaker, geboren te Helden op 6 januari 1868, wonende aldaar, overleden aldaar op 21 mei 1929, zoon van Joannes van Reijmersdael en Maria Gertrudis van de Pasch.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina