Lezing: Natuur en Landschap in Midden-Limburg

We beginnen dit jaar het winterseizoen al redelijk vroeg met een lezing over de natuur en het landschap in Midden-Limburg. Op 20 september staat deze presentatie gepland in gemeenschapshuis De Haammaeker.

Onze dorpsgenoot en natuurfotograaf Bob Luijks zal ons aan de hand van door hem gemaakte foto's laten zien hoe mooi en afwisselend het is in onze omgeving. Bob is fulltime natuurfotograaf met één hele grote passie: Limburg. Twee jaar geleden verscheen van zijn hand het succesvolle boek ‘Van paarse heide tot orchideeënweide’ waarin hij de lezer meeneemt op een ontdekkingsreis naar honderd Limburgse natuurgebieden. Tijdens de presentatie geeft Bob een kijkje achter de schermen. Verder zal hij vooral vertellen over de vele bijzondere plekjes, planten en dieren die hij tijdens zijn werk tegenkomt. We zullen versteld staan van de enorme variatie in ons Midden-Limburg. Bob heeft oog voor zaken waar we iedere dag aan voorbij gaan.

De presentatie wordt gehouden in gemeenschapshuis De Haammaeker aan de Hoogstraat te Neer. Aanvang 20.00 uur en de toegang is gratis.

Meer nieuws

Lees verder »
Lees verder »

OOS NAER nummer 99 uitgebracht

Vandaag donderdag 14 maart is OOS NAER nummer 99 uitgebracht en bezorgd bij haar leden. Het nummer bevat weer een scala aan artikelen waarbij een belangerijk deel terugkijkt op heuglijke gebeurtenissen van de afgelopen tijd. De eerste bladzijde...
Lees verder »
Lees verder »

Naers Laesplenkske

Het 'Naers Laesplenkske' is nog voorradig en er kan één gratis exemplaar afgehaald worden door leden van OOS NAER in de Heemkamer op woensdagmiddag van 14 tot 17 uur. Mocht u er meer wensen dan kosten ze €2,- per stuk net zoals voor niet-leden. Ben...
Meer nieuws berichten