Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Barbara van Montfort.


Zij was gehuwd met
Gerardus van Horik.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Petrus, geboren te Someren op 21 september 1799, overleden te Baexem op 7 januari 1843.
    Hij is getrouwd te Someren op 13 juli 1832 met Anne Marie Schreurs, landbouwster, geboren te Roggel op 20 maart 1810, wonende te Baexem, overleden te Grathem op 19 februari 1879, dochter van Johannes Schreurs en Cornelia van Geneijgen.
    (Zij is later getrouwd te Baexem op 20 januari 1844 met Gerard Philips, landbouwer, geboren te Wessem op 13 november 1801, gedoopt te Grathem op 15 november 1801, wonende te Baexem en te Grathem, overleden aldaar op 2 juni 1885, zoon van Willem Albert Philips en Joanna Geraets. (Hij is eerder getrouwd te Grathem op 14 april 1825 met Petronella Peeters, geboren te Wessem rond 1799, wonende te Grathem, overleden te Heythuysen op 21 oktober 1840, dochter van Marten Peeters en Maria Ketelaars.))Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina