Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Anna Maria Nijs, dienstmeid, geboren te Baexem op 11 februari 1847, overleden aldaar op 21 februari 1934, dochter van Christophle Nijs en Catharina Joanna Roest.


Zij is getrouwd te Baexem op 26 april 1876 met
Martinus Tis, dienstknecht, geboren te Nederweert op 9 december 1842, overleden te Baexem op 29 november 1885, zoon van Joseph Tis en Anna Maria van Dort.

Uit dit huwelijk:
  • 2 : Johanna, geboren te Baexem op 19 januari 1879.
  • 3 : Joannes Mathijs, geboren te Baexem op 7 oktober 1881, overleden aldaar op 19 maart 1915.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina