Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Petronella Geelen.


Zij was gehuwd met
Mathijs Ketelaers.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Jacomina, landbouwster, geboren te Weert op 20 juni 1823, overleden te Hunsel op 8 juni 1902.
    Zij is getrouwd te Weert op 19 november 1852 met Franciscus Roijackers, dienstknecht en landbouwer, geboren te Hunsel op 24 januari 1822, overleden aldaar op 25 augustus 1885, zoon van Petrus Roijakkers en Catharina Collardin.
  • 2 : Godefridus, werkman, geboren te Weert op 8 augustus 1825, overleden te Swartbroek op 22 november 1887.
    Hij is getrouwd te Weert op 13 april 1855 met Joanna Catharina Schreven, dienstmeid, geboren te Neeritter op 8 juni 1822, overleden te Swartbroek op 28 oktober 1887, dochter van Michiel Schreven en Joanna Goevers.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina