Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Gertrudis Montforts, overleden te Ell op 29 november 1786.


Zij is getrouwd te Thorn op 3 juli 1763 voor de kerk met
Willem Gardeneers, overleden te Ell op 28 februari 1788.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Elisabeth, landbouwster, geboren te Ell op 2 april 1764, gedoopt te Thorn op 2 april 1764, overleden te Weert op 29 augustus 1831.
    Zij is getrouwd te Thorn op 17 april 1787 voor de kerk met Henricus Meevissen, landbouwer en landbouwer, geboren te Thorn op 7 mei 1756, overleden te Weert op 28 oktober 1828, zoon van Henricus Meevissen en Maria Franssen.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina