Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Gertrudis Vries, geboren te Ittervoort-Santfort op 17 september 1858, overleden te Ittervoort op 18 februari 1919, dochter van Carolus Vries en Anna Catharina Nieskens.


Zij is getrouwd te Ittervoort op 24 april 1884 met
Jacobus Hubertus Tholen, molenaar en landbouwer, geboren te Neeritter op 27 februari 1858, overleden te Ittervoort op 29 juli 1933, zoon van Jacobus Tholen en Maria Elisabeth Geelen.

Uit dit huwelijk:
  • 3 : Anna Maria Catharina, geboren te Ittervoort op 24 oktober 1887, overleden te Mechelen aan de Maas op 4 september 1943.
  • 7 : Doodgeboren zoon, geboren te Ittervoort op 20 april 1895.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina