Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Godefridus van Mierlo, landbouwer, geboren te Molenbeersel (B) op 11 juni 1881, overleden te Kessenich (B) op 27 augustus 1954, zoon van Godefridus van Mierlo en Maria Hubertina van Dael.


Hij is getrouwd te Hunsel op 1 april 1921 met
Maria Cornelia Elisabeth Verheggen, geboren te Weert op 28 juni 1897, overleden te Kessenich op 5 oktober 1934, dochter van Henricus Hubertus Verheggen en Anna Catharina Klaassen.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina