Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Petronella Gertrudis Verkissen, geboren te Neeritter op 7 augustus 1900, overleden te Geleen op 17 april 1972, begraven te Geleen-Lindenheuvel, dochter van Joannes Henricus Hubertus Verkissen en Maria Hubertina Gertrudis Kuppens.


Haar dochter van een onbekende man:

Zij is getrouwd te Neeritter op 7 december 1923 (2) met
Hendrik Hubert Peeters, arbeider, geboren te Thorn op 7 april 1894, overleden te Geleen (Z) op 2 mei 1975, begraven te Geleen-Lindenheuvel, zoon van Hermanus Hubertus Peeters en Aldegonda Konings.

Uit dit huwelijk:
  • 2 : Hendrik Joannes Hubertus, geboren te Neeritter op 25 mei 1924, verongelukt te Geleen op 27 juni 1958.
  • 3 : Gertruda Maria Aldegonda, geboren te Neeritter op 28 juli 1926, overleden te Ittervoort op 4 maart 2010.
    Zij was gehuwd (1) met Antonius Johannes Lamerigts, geboren te Thorn op 4 maart 1923, overleden te Roermond op 30 december 1972, begraven te Ittervoort.
    Zij had een relatie (2) met René Ressen, geboren te Neeritter op 17 november 1946, overleden te Ittervoort op 25 oktober 2004, zoon van Peter Hubertus Cornelis Ressen en Catharine Hubertina Gertruda Munnecom.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina