Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Aldegonda Konings, dienstmaagd, geboren te Grathem op 9 december 1853, overleden te Thorn op 16 oktober 1942, dochter van Christiaan Konings en Joanna Penders.


Zij is getrouwd te Thorn op 27 april 1886 met
Hermanus Hubertus Peeters, bouwknecht, geboren te Thorn op 18 januari 1855, overleden aldaar op 28 februari 1897, zoon van Willem Peeters en Wilhelmina Goossen.

Uit dit huwelijk:Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina