Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Maria Hubertina Gertrudis Kuppens, landbouwster, geboren te Molenbeersel (B) op 1 oktober 1866, dochter van Joannes Reijnier Kuppens en Petronella Timmermans.


Zij is getrouwd te Neeritter op 18 april 1896 met
Joannes Henricus Hubertus Verkissen, landbouwer, geboren te Neeritter op 20 maart 1870, overleden te Maaseik op 4 juni 1932, zoon van Christiaan Verkissen en Petronella Hurkens.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Christiaan, geboren te Neeritter op 8 november 1896, overleden aldaar op 5 mei 1931.
  • 3 : Petronella Gertrudis, geboren te Neeritter op 7 augustus 1900, overleden te Geleen op 17 april 1972, begraven te Geleen-Lindenheuvel.
    Zij had van een onbekende man één dochter.
    Zij is getrouwd te Neeritter op 7 december 1923 (2) met Hendrik Hubert Peeters, arbeider, geboren te Thorn op 7 april 1894, overleden te Geleen (Z) op 2 mei 1975, begraven te Geleen-Lindenheuvel, zoon van Hermanus Hubertus Peeters en Aldegonda Konings.
  • 5 : Jacobus Hendrikus, geboren te Neeritter op 28 mei 1905, overleden aldaar op 2 december 1905.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina