Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Elisabeth Kurvers, dienstmeid, geboren te Neeritter rond 1800, overleden aldaar op 30 november 1879, dochter van Henrij Kurvers en Maria Agnes Grandsier.


Zij is getrouwd te Neeritter op 8 april 1834 met
Peter van Bilsen, dienstknecht en landbouwer, geboren te Neeritter op 24 januari 1795, overleden aldaar op 25 maart 1865, zoon van Lorans van Bilsen en Christina Peters.
(Hij is eerder getrouwd te Neeritter op 18 juni 1819 met Gertrude Seunis, dienstmeid en akkervrouw, geboren te Kessenich op 8 september 1779, overleden te Neeritter op 11 oktober 1831, dochter van Jean Seunis en Maria Hermans. (Zij is eerder getrouwd te Neeritter op 26 april 1808 met Pierre Mathias Tholen, landbouwer, geboren te Neeritter op 22 maart 1782, overleden aldaar op 2 oktober 1815, zoon van Joannes Tholen en Marie Veugen.))
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina