Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Franciscus Hubertus Bokken, landbouwer, geboren te Neeritter op 3 november 1884, wonende te Hunsel, overleden aldaar op 3 juni 1952, zoon van Peter Reinier Bokken en Helena Hubertina Beckers.


Hij is getrouwd te Neeritter op 28 juni 1935 met
Maria Elisabeth Dorethea Snijkers, geboren te Neeritter op 1 maart 1890, overleden te Stramproy (b) op 19 november 1981, begraven te Neeritter, dochter van Franciscus Sneijkers en Hubertina Elisabeth Gertrudis Swagten.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina